358316 | Prodej obchodního prostoru a suterénem 60 m2 se skate rampou, Rokycany

Na Pátku, Rokycany  

2 150 000 Kč

Prodejní cena je včetně kompletního právního servisu a odměny RK.

Naše společnost Vám nově nabízí prodej ojedinělého objektu k podnikání, který stojí na vlastním pozemku. Předmětem prodeje je stavba v ulici Na Pátku, na frekventovaném místě - sídlišti v centru Rokycan. V této lokalitě jsou velmi dobré možnosti parkování i zásobování. Komerční prostory před celkovou rekonstrukcí jsou vhodné pro jakoukoliv obchodní činnost či služby. Je zde možné vybudovat obchod, bistro, kavárnu, kancelář, ordinaci, salon, či jinou provozovnu. Obchodnímu záměru a kreativitě se zde meze nekladou..

Předmětem prodeje je bývalá vodárna (později prodejna) s vlastním vstupem z ulice. Nemovitost je napojena na veřejnou kanalizaci, vodovodní řád a elektřinu 230 V. Vytápění provozovny bylo v době fungování řešeno elektrickými přímotopy. Nemovitost má novou střechu, klempířské prvky a svody jsou po generální rekonstrukci. Nemovitost s výměrou 40 m2 se skládá z obchodního prostoru s výlohou a zázemím, a sklepními prostory v 1. podzemním podlaží o výměře 60 m2. Přístavba disponuje odděleným vchodem se schodištěm do suterénu, kde se nachází dřevěná skate rampa. Objekt není zatížen dluhy, exekucí ani žádnými věcnými břemeny.

Hledáte ke koupi podobnou nemovitost? Neváhejte nás kontaktovat. Budeme se na Vás těšit u prohlídky. Tým RE/MAX Fenix.
Plocha 60 m2
Druh objektu cihlová
Stav objektu před rekonstrukcí
Druh prostor Obchodní
Doprava vlak; dálnice; silnice; MHD; autobus
Komunikace asfaltová
Elektřina Elektro - 230 V
Voda Voda - zdroj pro celý objekt; Voda - dálkový vodovod
Topení Lokální - elektrické
Odpad Kanalizace
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná
Energetický ukazatel
podle vyhlášky
č. 264/2020 Sb.

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Janka Hájková, M.R.E.

Telefon: +420 723 688 489
E-mail: janka.hajkova@re-max.cz

Kontaktní formulář