385526 | Prodej RD Mladá Vožice, okr. Tábor

Třída Václava Vaniše, Mladá Vožice  

2 950 000 Kč

Prodejní cena je včetně kompletního právního servisu i odměny RK, a je k jednání.

Novinkou v naší nabídce je rodinný dům v části obce Mladá Vožice, na adrese Ulice Třída Václava Vaniše č. p. 225, v okrese Tábor.
Předmětem prodeje je samostatně stojící, částečně podsklepený rodinný dům o dispozici 2+1 s menší zahradou. Jedná se o domek vhodný k rekonstrukci, s možností rozšíření stávající dispozice o další obytný prostor půdní vestavbou. Nemovitost tak nabízí příležitost k vytvoření vlastního útulného domova dle vašich představ.

Mladá Vožice je vzdálená cca 17 km od okresního města Tábor a žije v ní necelých 2.700 obyvatel. Najdete zde školku, školu, kostel i výbornou pizzerii. Za zmínku stojí i krásné okolí tohoto městečka. Zřícenina hradu Šelmberk, turistická oblast Toulava Velký Blaník nebo lyžařské vleky v nedaleké obci Horní Kouty.

O stávajícím stavu nemovitosti i všem výše zmiňovaném se nejlíp přesvědčíte fyzickou prohlídkou, na kterou jste srdečně zváni. Neváhejte nás kontaktovat, budeme se na Vás těšit! Tým RE/MAX Fenix.
Poloha objektu samostatný
Druh objektu smíšená
Stav objektu dobrý
Počet podlaží v objektu 1
Typ domu patrový
Zastavěná plocha 80 m2
Užitná plocha 70 m2
Plocha parcely 220 m2
Plocha zahrady 140 m2
Plocha sklepu 14 m2
Umístění objektu klidná část obce
Doprava vlak; silnice; autobus
Komunikace asfaltová
Elektřina Elektro - 230 V
Voda Voda - zdroj pro celý objekt; Voda - dálkový vodovod
Plyn Plynovod
Topení Ústřední - plynové
Odpad Kanalizace
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná
Energetický ukazatel
podle vyhlášky
č. 264/2020 Sb.

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Janka Hájková, M.R.E.

Telefon: +420 723 688 489
E-mail: janka.hajkova@re-max.cz

Kontaktní formulář