385522 | Prodej bytu 2+1, Draguš - Postoloprty

Draguš, Postoloprty  

Rezervace

Prodejní cena je včetně kompletního právního servisu a provize RK.

Nabízíme k prodeji prostorný světlý byt v klidné lokalitě na adrese Draguš č.p. 463 v části obce Postoloprty, okres Louny. Byt o dispozici 2+1 se nachází ve třetím patře panelového domu bez výtahu, a je po rekonstrukci. S celkovou podlahovou plochou 61 m² nabízí tato nemovitost dostatek prostoru pro pohodlné bydlení i početnější rodině.

Jednou z klíčových výhod této nemovitosti je bezpečná a rodinná atmosféra okolí. V blízkosti se nachází školy, parky a další atrakce pro děti, což dělá z tohoto bytu ideální domov pro rodiny s malými dětmi. Navíc dětské hřiště za domem poskytuje prostor pro hravé odpoledne a relaxaci v přírodě.

Oba pokoje i kuchyň jsou prostorné a světlé, což Vám umožní pohodlné a příjemné bydlení. K dispozici jsou také sklepní prostory pro uložení věcí a výhodou je i dostatek parkovacích míst pro vaše vozidla.

Tato nemovitost je skvělou volbou zájemce hledající klidné a pohodlné bydlení s výbornou dojezdovou vzdáleností do města. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Tým RE/MAX Fenix.
Dispozice bytu 2+1
Podlaží v domě 3
Počet podlaží v domě 5
Celková podlahová plocha 61 m2
Druh objektu panelová
Stav objektu po rekonstrukci
Vlastnictví osobní
Sklep 2 m2
Umístění objektu klidná část obce
Doprava vlak; silnice; autobus
Elektřina Elektro - 230 V
Voda Voda - zdroj pro celý objekt; Voda - dálkový vodovod
Telekomunikace Telefon; Internet
Plyn Plynovod
Topení Ústřední - dálkové
Odpad Kanalizace
Ostatní rozvody Satelit; Kabelová televize
Energetická náročnost budovy C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti budovy 67 kWh/m²
Energetický ukazatel
podle vyhlášky
č. 264/2020 Sb.
Energetický průkaz stáhnout

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Janka Hájková, M.R.E.

Telefon: +420 723 688 489
E-mail: janka.hajkova@re-max.cz

Kontaktní formulář