398243 | chalupa Strašice

Strašice  

2 500 000 Kč

Nabízíme vám k prodeji rekreační objekt v obci Strašice č.p. 141, okres Rokycany. Tato smíšená budova se nachází v klidné lokalitě obklopené krásnými lesy, nedaleko rybníka. Autobusová zastávka je v těsné blízkosti domu.

Chalupa disponuje 2 pokoji, chodbou a kuchyní. Jedná se o dům před celkovou rekonstrukcí stojící na parcele o rozloze 813 m². Nemovitosti se prodává včetně zařízení viz. foto. K dispozici je též sklep o velikosti 10 m² a velká půda.

Nemovitost je připojena na obecní vodovod, plynovod je na hranici pozemku. Elektřina je zavedena s napětím 230 V i 380 V, topení je zajištěno lokálně tuhým palivem. Příjezd k objektu je po asfaltové vozovce.

V obci se nachází obchody, restaurace, mateřská škola, základní škola, praktický lékař a lékárna. Dopravní dostupnost je zajištěna silnicí a autobusem. Kompletní občanskou vybavenost naleznete v Rokycanech, vzdálených odsud cca 15 km.

Tato chalupa nabízí ideální příležitost pro klidný rekreační pobyt či trvalé bydlení v malebném prostředí brdských lesů. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Zastavěná plocha 115 m2
Užitná plocha 98 m2
Plocha parcely 813 m2
Druh objektu smíšená
Stav objektu před rekonstrukcí
Počet podlaží v objektu 1
Umístění objektu klidná část obce
Doprava silnice; autobus
Komunikace asfaltová
Elektřina Elektro - 230 V
Voda Voda - dálkový vodovod
Plyn Plynovod
Topení Lokální - tuhá paliva
Odpad Kanalizace
Energetický ukazatel
podle vyhlášky
č. 264/2020 Sb.

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Janka Hájková, M.R.E.

Telefon: +420 723 688 489
E-mail: janka.hajkova@re-max.cz

Kontaktní formulář